Tekstbageriet

BOMB IN A BOX | Rødovre | Breakoutroom.dk

xx99

Bomb in a Box BreakoutGAME – Kan I deaktivere bomberne og redde verden?

Forestil jer dette: En terrorgruppe har planlagt en række bombeangreb i fem storbyer. En afhopper fra gruppen nåede at samle afgørende oplysninger og værktøjer, herunder gruppens scrapbog og vigtige dokumenter, inden han blev myrdet. Han fik også fat i bombe-detonatoren. Alt dette er nu fundet i en gammel bunker under et militæranlæg. Jeres team er tilkaldt for at standse bomberne og redde verden!

Med kun 60 minutter på nedtællingsuret er det op til jer at finde ud af, om I har, hvad der skal til for at blive de næste helte. Spillet er en intens udfordring, der kræver kommunikation, samarbejde og kreativ tænkning, inspireret af det populære Escape Room-koncept.

Bomb in a Box BreakoutGAME er designet i en MATRIX-form, hvilket betyder, at flere deltagere kan arbejde samtidig med forskellige opgaver. Dette sikrer, at alle har mulighed for at bidrage og være aktive hele tiden. Det er den perfekte aktivitet for grupper, der ønsker en sjov og spændende oplevelse sammen – ideelt til firmajulefrokoster, firmafester, teambuilding og andre firmaarrangementer.

Når I ankommer, får I en kort introduktion på 5 minutter, hvorefter I har op til 60 minutter til at løse gåderne og deaktivere bomberne. Spillet afsluttes med en 10-minutters debriefing, hvor I kan fejre jeres succes eller diskutere, hvad der gik galt.

Bomb in a Box kræver en kombination af færdigheder – logisk tænkning, problemløsning, effektiv kommunikation og samarbejde. Hver deltager kan bidrage med sine unikke evner, hvilket gør det til en dynamisk og engagerende oplevelse for alle involverede.

Samle jeres team og gør jer klar til en intens udfordring! Kan I arbejde sammen under pres og redde verden fra en katastrofal skæbne? Der er kun én måde at finde ud af det på – tilmeld jer Bomb in a Box BreakoutGAME og se, om I har, hvad der skal til for at blive de næste helte, ved at klikke her.

OBS! Afse 75 minutter til denne aktivitet: 5 minutter til introduktion, op til 60 minutter til spillet og 10 minutter til afslutning.

Grib chancen for at teste jeres evner under pres og få en oplevelse, I sent vil glemme! Tilmeld jer nu og bliv en del af den ultimative mission for at redde verden. Se ledige tider og start jeres på bestilling på https://breakoutroom.dk/bomb-in-a-box/

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.